Inloggen bestaande klant

Uw winkelwagen is leeg
Menu

BEDRIJFSINFORMATIE

Domburg Sportprijzen Holland: Goede prijzen in de ruimste zin van het woord


Met letterlijk duizenden items in het assortiment biedt Domburg Sportprijzen Holland aan haar klanten de grootste sportprijzencollectie van Nederland. Van chique tot kitsch, van een sjoelprijs tot een EK-award. Van beker tot medaille. Domburg heeft een prijs voor iedere denkbare sport en festiviteit. En voor ieder budget. Ook zakelijke onderscheidingen zoals safety awards of last-accident onderscheidingen vindt u in onze winkel. Dit brede aanbod zorgt er voor dat klanten van iedere branche en bedrijfstak de weg naar Domburg weten te vinden.

Zo'n groot aanbod leidt soms tot keuzestress. Maar geen nood: Domburg geeft u graag advies en helpt u zo de juiste keuze te maken. En mocht uw ideale prijs er toch niet bij zitten, dan kan Domburg deze ook ontwerpen, maken of een bestaand ontwerp aanpassen. Kortom: als het om (sport)prijzen gaat kunt u niet om Domburg heen!

Domburg Sportprijzen Holland doet nog meer: u kunt bij ons ook terecht voor relatiegeschenken en promotieartikelen in de meest brede zin van het woord: pennen, mokken, sleutelhangers, keycords of wat u verder maar kunt bedenken om uw klant of relatie te verrassen. Personaliseren van uw artikel d.mv. (laser)graveren, drukken of andere technieken, doen wij veelal in eigen huis. Wij beschikken over alle benodigde moderne apparatuur. Voor dat wat wij zelf niet kunnen maken we gebruik van de diensten van vertrouwde en professionele partners. Onder Domburg Sportprijzen Holland vallen ook de bedrijven RVS-Lasergraveren en Promopin, die elk op hun manier bijdragen aan het ruime aanbod van Domburg.

Een speciaal onderdeel van Domburg Sportprijzen Holland is custom made kleding: sportkleding, bedrijfskleding en veiligheidskleding. Indien gewenst allemaal gepersonaliseerd of voorzien van de tekst of het logo van uw keuze. Op zoek naar speciale kleding die verder niemand heeft? Kom eens informeren bij Domburg. De kans is groot dat wij iets voor u kunnen betekenen.

Domburg levert producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Dat kunnen wij doen omdat wij zelf direct uit productielanden als China importeren en wij veel zelf kunnen aanpassen of personaliseren. In onze webwinkel kunt u eenvoudig via Ideal afrekenen, waarna wij de bestelling met gezwinde spoed bij u bezorgen. Daarnaast beschikken wij aan de Vlotlaan 532 in Monster over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak een keuze kunt maken of advies kunt inwinnen onder het genot van een kopje koffie. En natuurlijk vindt u ook hier goede prijzen, in meerdere betekenissen van het woord